TOKİ Seferihisar konutları nerede yapılacak?

TOKİ Seferihisar
TOKİ Seferihisar

Seferihisar TOKİ konutları nerede, başvuru ve proje

nerede yapılacak?

İzmir’de TOKİ konutlarının yapılacağı ilçeler arasında Aliağa, Karabağlar, Kemalpaşa, Seferihisar ve Selçuk ilçeleri var.

Seferihisar TOKİ konutları ihale sonrası belirlenecek yerde yapılacak. Şu an TOKİ konutları için belirlenmiş bir arazı yok. TOKİ’den yapılan açıklaya göre, herhangi bir yer bilgisinin olmadığı, ihale sonrası konutların yapılacağı yerlerin belli olacağı bilgisi paylaşıldı.

İzmir’de en çok sosyal konut Seferihisar ilçesine yapılacak.

100 Bin Sosyal Konut Projesi için başvurular, Ziraat Bankası’nın İzmir’de bulunan yetkili şubeleri aracılığı ile yapılacak. Başvuru bedeli olarak, 2+1 evler için 500 TL, 3+1 evler için 1.000 TL alınacak. Başvuru şartlarında 4 kategori olacak. Sırayla; Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimler, En az % 40 Engelli Vatandaşlar, Emekli Vatandaşlar ve son olarak diğer alıcı adayları sırasına göre başvurular yapılacak.

Seferihisar TOKİ projesinde yapılan 1000 evden 700’ü 2+1 ev, kalan 300’ü ise 3+1 ev olacak. Aliağa’ya 750 konut, Karabağlar’a 750 konut, Kemalpaşa’ya 800 konut ve Selçuk ilçesine 200 TOKİ konutu yapılacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*