AK PARTİLİ BAŞKAN, TOKİ PROJESİ İÇİN DEVREYE GİRDİ

Ak Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır
Ak Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır

Ak Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Ereğli’de, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından gerçekleştirilmesi planlanan ve yapılan çekilişle 334 kişinin hak sahibi olduğu projenin iptal edildiğinin duyurulması sonrasında Ankara’da, TOKİ yetkilileriyle görüşme gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Başkan Çakır yaptığı açıklamada, TOKİ yetkilileriyle yapılan görüşmeden olumlu sonuçların çıktığını belirterek, “Öncelikli olarak emekliler için düşünülen projenin yeniden canlandırılmasını gündemimize almıştık. Yapılan görüşmede, hak sahibi 334 vatandaşımızın mağduriyet yaşamaması için uygun yer bulunması şartıyla projenin gerçekleştirilmesi konusunda fikir birliği oluştu. Zonguldak özelinde, 300’ü Çaycuma’da, 100’ü de merkezde yapılması planlanan dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapmayı hedefleyen projeden Ereğli’nin de yararlanması hususunu görüştük. Ereğli’ye döndükten hemen sonra başta Ereğli Belediye Başkanımız Sayın Halil Posbıyık’la ve diğer yetkililerle bir araya gelerek hızlı bir şekilde yer arayışı üzerinde çalışıp somut sonuçlar almak için hızla hareket edeceğiz.

Yer arayışı sonuçlandıktan sonra hem hak sahibi emeklilerimiz için hem de dar gelirli vatandaşlarımıza dönük projenin bir kısmını içeren TOKİ projelerini hayata geçireceğiz” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*