İş Bankası özel kampanyalarla arsa kredisi veriyor

İş Bankası
İş Bankası

İş Bankası çok sayıda alanda olduğu gibi yatırım amaçlı arsa alacak olan vatandaşlara da kredi imkanı sağlıyor. İş Banka tarafından sunulan arsa kredisi faiz oranları, vade seçenekleri ve kredi kullanacak olan vatandaşların yapacağı işlemler sizlerle.

İŞ BANKASI ARSA KREDİSİ

İş Bankası tarafından sağlanan arsa kredisinde faiz oranları kişiye özel sunulan faiz oranları ile belirleniyor. Bu faiz oranları ile sunulan kredi kampanyalarında ise vatandaşlara 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Vatandaşlar alacakları arsanın değerinin yüzde 50’si oranında kredi kullanabilecekler.

Kredi kullanımlarında “Satın alacağınız arsanın “acil satış değeri” nin azami %50’sine kadar, Arsa Kredisine başvurmak ve daha ayrıntılı bilgi edinmek için sizi en yakın şubemize bekliyoruz.” bilgilerini payalaştı.

İş Bankası tarafından sağlanan arsa kredisi olanaklarında faydalanmak isteyen vatandaşlar başvurularını banka şubelerinden yapabileceklerdir. Başvuru işlemleri için vatandaşların banka şubelerine teslim etmesi gereken evrak listesi ise şu şekilde;

  • Başvuru Formu,
  • Nüfus cüzdanı veya sürücü belgenizin aslı ve fotokopisi,
  • Gelir durumunuzu gösterir belge,
  • Tapu belgesinin fotokopisi, İpotek tesis edilecek arsa üzerinde (ipotek, rehin,vs) bulunup bulunmadığını gösterir Tapu Dairesi yazısı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*