Toki Emekli Projesini İptal etti

Toki Emekli Projesini İptal etti
Toki Emekli Projesini İptal etti

TOKİ projeyi iptal etti!

TOKİ’nin Korubaşı mevkisine yapacağı duyurulan 334 adet konutun hak sahipleri 1 Ağustos 2016 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi Sinema Salonu’nda tarihi bir katılımla belirlenmiş, 334 konuta toplam 2 bin 628 kişi başvuruda bulunmuştu.

TOKİ, işi başlayıp tamamlamak için arsa üzerindeki sorunun çözümünü bekledi ancak dönemin Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve ekibi bu sorunu çözemedi. Sorunun çözüme kavuşturulamaması, ilçedeki yönetici kademesinin de mikrofon karşısında esip gürlemesi, yemekli toplantılarda boy göstermesi, fotoğraf karelerinde yer alabilmek için adeta birbirleri ile yarıştığı süreçte, mağdur Ereğli halkının yine eli kolu bağlandı, umutları askıda kaldı.

TOKİ yöneticilerine konuyu bizzat sormuş cevaben kendilerinden kaynaklanan herhangi bir sorun bulunmadığı, yer ile ilgili gerekli eksikliklerin giderilmesi durumunda TOKİ’nin söz konusu projeyi hemen hayata geçirerek kısa sürede teslimleri gerçekleştirilebileceğini açıklamıştı.

Hak sahiplerine mesajlar gelmeye başlandı ve projenin iptal edildiği duyuruldu. Paralar da hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmaya başlandı. Belki de ilk kez TOKİ hak sahipleri belirlenen bir projesini yereldeki yöneticilerin başarısızlıkları nedeniyle gerçekleştiremedi.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*