Ziraat Bankası 2020 yılı kredi başvurusu ve konut kredisi hesaplama!

Ziraat Bankası
Ziraat Bankası

Ziraat Bankası 2020 yılı için ev satın almak isteyenlere TOKİ ile birlikte büyük bir müjde verdi. Bu bağlamda TOKİ Başkanlığı tarafından hayata geçirilen sosyal konut projeleri kapsamında kullanılabilmesi için Ziraat Bankası’ndan yüzde 0.49 faiz oranlı konut kredisi kampanyası başlatıldı. 180 aya kadar vade ile satın alacağınız konutun ekspertiz değerinin en fazla %80’ine kadar kredi kullanabilirsiniz..

ZİRAAT BANKASI KREDİ İŞLEMLERİ

ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ

Ziraat Bankası aracılığıyla tüketici kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara yüzde 1.12 faiz oranı uygulanıyor. Kredi geri ödemeleri için sağlanan vade olanağı ise 60 aya kadar uzanıyor. Banka ödeme yöntemlerine dair yapmış olduğu açıklamasıdna esnek ödeme imkanları sunulduğunu belirtti. Ziraat Bankası aracılığıyla tüketici kredisi kullanan vatandaşlara Hayat Sigortası* ürünü sunulmakta.

ZİRAAT BANKASI TAŞIT KREDİSİ

Banka taşıt kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara 60 ay vade ile kredi imkanı sunuyor. Bankadan taşıt kredisi ile sıfır veya en fazla 5 yaşındaki araçlar için kredi kullanılabilir. Banka teminat için araç rehni alır. Bunun dışında gerekli görülmesi durumunda ek teminat talep edilebilir. Taşıt kredisi kullanımlarıda Ziraat Bankası hayat sigortası ve kasko ürünleri sunmakta.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı Ocak ayında yüzde 0.99 olarak uygulanıyor. banka müşterilerine 180 ay vade imkanı sağlıyor. Bu vade olanağı vatandaşların daha düşük taksitle kredi kullanımlarına imkan sağlıyor. Konut kredisi kullanımlarında dikkat edilecek en önemli husus ise kredi tutarı. Banka satın alınacak evin eksper​tiz değerinin en fazla %80’ine kadar kredi imkanı sunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*