TOKİ Konya’da Konut Teslimine Başlıyor!

TOKİ Konyada
TOKİ Konyada

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Türkiye genelinde kura çekilişleri, ev teslimlerini sürdürüyor. Hemen her ilde hayata geçirdiği sosyal konut projelerinde tamamlanan evlerin sahiplerine teslimi gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Konya ilinde Kadınhanı bölgesinde tamamlanan konut projesinde yer alan 111 ev sahiplerine tesli edilecek.

TOKİ, Konya Kadınhanı konut projesi kapsamında inşaatı tamamlanan 111 konutun, kura çekilişi ile belirlenen hak sahiplerine teslim edilmesi işlemi 17-22 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

KONYA KADINHANI (111 ADET KONUT) PROJESİ TESLİM İŞLEMLERİ

Konya Kadınhanı 5. Etap Projesi kapsamında inşa ettirilmekte olan ve Kadınhanı Belediyesi aracılığı ile konut alıcısı temin edilen konutların teslim işlemleri, 17 – 22 Şubat 2020 tarihleri arasında aşağıda yer alan program dahilinde gerçekleştirilecektir.

İlk olarak KDV ödemesi için aşağıda yer alan teslim programı çerçevesinde T.C. Ziraat Bankası Kadınhanı Şubesi’nde, Konutunuzu teslim almak üzere aynı gün Optim & Peta Adi Ortaklığı Ankara Bala projesi şantiyesinde hazır bulunmanız gerekmektedir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*