TOKİ’den İstanbul’da Hemen Teslim Çekilişsiz Kurasız Konut Satışı

TOKİ projelerine katılım bankaları
TOKİ projelerine katılım bankaları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ İstanbul’da hemen teslim 1 işyeri ve 165 konut için açık artırma ihale ilanı yayımladı. Yayımlanan ihale ile İstanbul sınırları içerisinde olan 165 konut ile 1 işyeri için hemen teslim olmak üzere satış yapılacağı duyuruldu.

120 Ay Vadeli Hemen Teslim Konut Satışı Yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan ihale ilanı ile Yalı Ataköy projesinde yer alan 28 konut ve 1 iş yeri için satış yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu konutlar en düşük 1 milyon 109 bin 105 liradan başlayan fiyatlarla satılacak.

Satışa sunulan konut projeleri ile ev sahibi olmak isteyenler için yarısı peşin kalan tutarı ise 24 ay vadeli olmak üzere taksitle satış yapılacak. Ataşehir’de yer alan 137 konut içinde açık artırma yöntemi ile satış yapılacak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sarıçınar Evleri, Benna Evleri, Örnek Evleri, Yaşam Evleri, İstgek Duru Evleri, Benna Park Evleri, İmaj Evleri, İstek Garden Life Evleri, Esatpaşa Konakları ve Nestiva Ataşehir projelerinde yer alan 137 konut için hemen teslim olarak satılacak.

Projelerden yer alan konutlardan alan kişiler yüzde 40 peşinat vererek taksitle ev sahibi olabilecek. Kalan tutar için 96 ay vade seçeneği sunulacak. Verilen peşinatın yüzde 50 olması durumunda ise 120 ay vade seçeneği sunulacak.

TOKİ ihale tarihi 5 Mart 2020 tarihinde saat 11:00 itibar ile başlayacak.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*