1290 Hazine Arazisi Satışa Çıktı

Hazine Arazisi Satışa Çıktı
Hazine Arazisi Satışa Çıktı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile farklı şehirlerde yer alan 1290 hazine arazisinin satışa çıkarıldığını duyurdu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kamu lojmanları satışında ki süreçi ilerletmeye devam ederken bir yandan da hazine arazilerinin satış sürecini yürütüyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından verilen ihale ilanı kapsamında kamu hizmetlerinde kullanımına ihtiyaç duyulmayan hazine arazilerinin satışlarına başlandı. 32 farklı şehirde yer alan hazine arazileri satış listesine alınırken imarlı ve imarsız olan çok sayıda arazi farklı büyüklüklere sahip olarak satışa sunuluyor. Her bir arsa için farklı ihale tarihleri açıklanırken ihale süreci 4 Mart 2020 tarihinde düzenlenecek olan ilk ihale ile başladı. İlk ihale 4 Mart tarihinde başlarken Mart ayının sonuna kadar bin 290 adet arsanın satışı tamamlanacak.

En Fazla Arsa Satış İlanı Verilen İlimiz Ankara 

Ankara’da 522 adet hazine arazisi satışa sunulurken Konya’da ise 252 adet arazi satışa sunuldu. Hazine arazisi satılan iller arasında bu illerimize ek olarak Çorum, Afyonkarahisar ve Antalya’da yer aldı. Satışa sunulan araziler;

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*