Emlak Katılım Bankası Kayseri Şubesi Açıldı

Emlak Katılım Bankası Kayseri Şubesi
Emlak Katılım Bankası Kayseri Şubesi

Genel Müdür Nevzat Bayraktar, Anadolu’nun kadim ticaret merkezi Kayseri’de, yeni şube açılışı gerçekleştirmekten mutlu olduklarını söyledi.

Genel Müdür Bayraktar “Emlak Katılım olarak birinci yılımızı doldurduk. İlk faaliyet yılı itibariyle aktif büyüklükte 9 milyar, kullandırılan fonlarda ise 5 milyar liralık hacme ulaştıklarını söyledi. Her şubeyle hizmet ağını daha da genişlettiklerini belirten Genel Müdür Bayraktar, bugüne kadar 12 şube açılışı gerçekleştirdiklerini, yıl sonuna kadar 40 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Genel Müdür Bayraktar, katılım finans sisteminin dengeli bir ekonomik model kurulması ve sosyoekonomik hedeflere ulaşılmasını desteklemede önemli yere sahip olduğunu söyleyerek devam etti:

“Biz de yeni ürün ve hizmetlerimizle katılım bankacılığının toplam bankacılık sektöründen aldığı payın yükselmesi için canla başla çalışıyoruz. Emlak Katılım olarak birinci yılımızı doldurduk. İlk faaliyet yılı itibariyle aktif büyüklükte 9 milyar, kullandırılan fonlarda ise 5 milyar liralık hacme ulaştık. Ülkemizin gücüne güveniyoruz. Esnafımıza, KOBİ’lerimize, iş adamlarımıza ve potansiyellerine güveniyoruz. Birlik olduğumuzda ortaya çıkan başarılı projelerin geleceğe yönelik yapabileceklerimizin de bir göstergesi olduğuna inanıyoruz.”dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*