Gayrimenkul’de Al-Sat-Kirala Dijitale Taşındı

Gayrimenkulde Al Sat Kirala Dijitale Taşındı
Gayrimenkulde Al Sat Kirala Dijitale Taşındı

Korona virüs önlemleri çerçevesinde evda kal çağrısına uyduğumuz bugünlerde mevcut satılık ve kiralık portföyünün tüm detaylarını drone çekim videolar ile sosyal platformlardan hem alıcı hem de satıcıya ulaştıran Kristal Türkiye, gayrimenkul danışmanlığının tüm süreçlerini dijitale taşıyarak bu dönemde de en hızlı ve aktif bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor.

E-TAPU İLE ONLİNE AL-SAT SÜRECİ

Vatandaşlarımız iskan yoğun semtlerden, arazi yoğun semtlere taşınmak istiyor. Bu süreçte gayrimenkulde alım-satım ve kiralama taleplerini dijital ortamda alıyoruz ve E-tapu’da bulunan tüm imkanlardan faydalanılarak yapılıyor.

Koronavirüs önlemleri nedeniyle alıcı evinden dışarı çıkamıyor, alıcının ihtiyacına cevap veren portföyleri link olarak gönderiyoruz. Danışmanlık alan danışanlarımız sanal ortamda konut, ticari ya da arazi fark etmeden portföyümüzdeki tüm alanları video imkanı ile geziyor, görüyor. Daha onra kıymetli evrak sürecine geçiliyor. Tapu ile ilgili online hizmetleri kullanıyoruz.

ADIM ADIM DİJİTAL GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI:

  1. Danışma talebini web sitemiz üzerinden ya da telefonla alıyoruz. Telefonla ulaşıp danışanımız ile bir randevu oluşturuyoruz. Online toplantıda ihtiyaç analizi yapıyoruz ve ihtiyaca cevap verecek gayrimenkule kavuşmaları için planlama yapıyoruz.

  2. Müşterilerin WhatsApp ve maillerine ihtiyaçlara cevap veren portföyleri link olarak gönderiyoruz. Drone çekim video ve fotoğrafları da iletiyoruz.

  3. Beğendikleri portföyler için sanal turlar düzenleyip 360 derece sanal turlara katılmalarını sağlıyoruz.

  4. Mülkü yerinde görmek istediklerinde tüm hijyen kurallarına uygun olarak, maskemizle, eldivenimiz ile görüşmeye gidiyor, sosyal mesafeyi koruyarak en güvenli şekilde hizmet veriyoruz.

  5. Karar verildiğinde teklifi e-mail yoluyla gönderiyorlar.

  6. E-tapu’da bulunan tüm imkanlardan faydalanmalarını sağlıyoruz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*