İş Bankası Kredi Kartı Borcu Yapılandırma Kampanyası

İŞ Bankası Kredi Kartı Borcu Yapılandırma
İŞ Bankası Kredi Kartı Borcu Yapılandırma

İŞ bankası kredi kartı borcu yapılandırma kampanyası başlattı. Her sene yapılan bu kampanya da kredi kartı kullanan müşterilerine borç ödeme sıkıntısı yaşadıklarında imkan vererek tüm borçlarını yapılandırma yapılmaktadır. Eğer sizde iş bankası Maximum kredi kartı kullanıyorsanız bu kampanyaya girerek borç yükünden kurtulabilirsiniz.

Kredi kartları ile yaptığınız alışverişleri bir sonraki ayda ödemesini yapmanız gerekmektedir. Eğer ödeme yapmazsanız kredi notunuz ve kredi siciliniz bozulacaktır. Bu durumda yapmanız gereken daha çok sicilinizin bozulmaması ve kredi kartınızın icralık olmaması için İş Bankası kredi kartı borcu yapılandırması yapılmasıdır. Sizde eğer kredi kartı yapılandırma borcu yapacaksanız banka şubelerine giderek bu işleri yapabilirsiniz.

Yapılandırma yapılması için şartların başında kredi kartınızın ödemelerinin düzensiz olması gerekiyor. Eğer kartınızı düzenli ödüyorsanız bu kampanyadan yararlanamazsınız. Borcunu ödeyemeyenler için İş Bankası bu kampanyayı yapmaktadır.

Yapılandırma Başvurusu Nasıl Yapılır?

2020 yılında İş Bankası maximum kredi kartı yapılandırma vadesi en fazla 72 ay olarak bilinmektedir. Bu kredi kartını banka şubesindeki başvuru formunu doldurup hemen yapılandırabilirsiniz. Kart yapılandırması yaptıktan sonra banka sizin kullandığınız kredi kartını iptal edecektir. Bu işlem bitesiye kadar kartınızı kullanamayacaksınız. Yapılandırma bittikten sonra bankaya tekrardan başvuru yaparak kredi kartınızı alabilirsiniz. Bu durumda o günkü kredi sicilinize bakılacağını da bilmeniz gerekiyor.

Kredi kartlarının yapılandırmasını yapmak istiyorsanız bu bankanın borç kapatma kredilerine başvuru yapabilirsiniz. İş Bankası 100.000 TL’ye kadar borç kapatma kredisi vermektedir. Borç kapatma kredilerinde tüm bankaların borçlarını tek bir yerde toplayabilirsiniz. En az 3 aylık sigortanızın olması ve kredi notunuzun 1100 ve üzerinde olması durumunda bu işlemleri yapabilirsiniz.

İş Bankası Kredi Yapılandırması Yapıyor mu?

İş Bankası sadece ihtiyaç kredilerinde yapılandırma yapmaktadır. Konut kredisi ve taşıt kredilerinde yapılandırma kampanyası şu an yoktur. Eğer bu bankadan kullandığınız kredilerde düzensiz ödemeleriniz varsa hemen en yakın banka şubesine giderek bu borcu tekrardan yapılandırma yapmak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Bu işlem için başvuru yaptıktan sonra banka size değerlendirme sürecine sokacak ve daha sonra bilgi verecektir. Kredi kartı yapılandırması gibi hemen onaylanmayacaktır. İş bankası kredi yapılandırması en fazla 36 ay vadeye kadar yapılır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*