KİPTAŞ’tan Taksit Ertelemeyle İlgili Yeni Karar

KİPTAŞtan Taksit Ertelemeyle İlgili Yeni Karar
KİPTAŞtan Taksit Ertelemeyle İlgili Yeni Karar

KİPTAŞ, 22 Mart’ta açıkladığı “taksitlerin ertelenmesi” kararında yeni bir düzenleme daha yaptı. Buna göre, taksitler ikişer ay ötelendi, ara ödemeler ise taksitlendirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi KİPTAŞ, küresel boyuttaki salgın nedeniyle, sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerinde ödeme güçlüğü yaşayabilecek hak sahipleri için ‘taksit erteleme’ kararı vermişti. KİPTAŞ bu karara ilave bir düzenleme yaparak ara ödemeleri de taksitlendirdi. Buna göre;

Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi nisan ve mayıs ayları taksit ödemeleri,Çatalca Sosyal Konut Projesi nisan ve mayıs ayları taksit ödemeleri,

Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm Projesinde (Locamahal) dönüşüme tabi tutulan hak sahipleri için nisan ve mayıs ayları borçlandırma taksitleri, iki ay ötelendi.

Taksitler, haziran ayından başlayarak, her ay tek taksit olacak şekilde devam edecek.

Silivri 3. Etap Sosyal Konut projesindeki mayıs ayı ara ödemesi ise temmuz, ağustos, eylül ve ekim aylarında olmak üzere dört eşit taksitle ödenecek.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, alınan kararı sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:“Ödeme güçlüğü yaşayabilecek vatandaşlarımız için bir adım daha atıyoruz. Taksitleri ikişer ay öteliyor, ara ödemeyi ise taksitlendiriyoruz.”

KİPTAŞ, bu erteleme işlemleri nedeniyle herhangi bir faiz uygulamayacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*