Kredi Borçları Ertelenecek Mi? Cumhurbaşkanı Corana Virüs Ekonomik Tedbirleri Saat Kaçta Açıklayacak?

Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı
Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı

Türkiye Corana Virüsü salgını ile mücadeleye devam ederken alınan önlemler nedeni ile ekonomik olarak zora giren işletmeler, şirketler ve vatandaşlar bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak olan ekonomik önlemleri beklemeye başladı.

Çalışanlara işsizlik fonu üzerinden para ödemesi, kredi borçlarının ertelenmesi, Amerika’nın yapmış olduğu gibi helikopter para ödemesi gibi önlemlerin olup olmayacağı merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması beklenen pakette Kredi borç ertelemesi, Vergi, İş hayatındaki ödemeler olmak üzere üç ayaktan oluşması planlanan bir paket açıklanacağı, Stopaj vergilerinin ve işverenlerin çalışanlar için ödediği SGK primlerinin ertelenmesi planlanılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 14:00 itibari ile başlayacak ve Çankaya Köşkü’nde düzenlenecek olan Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı’na başkanlık edecek. Toplantıda ekonomik önlemler de masaya yatırılacak. Toplantı sonrası saat 17:00 itibari ile Cumhurbaşkanı’nın konu hakkında açıklama yapması bekleniyor.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*