Tatil Açıklaması Sonrası Ulaşım Firmaları Yoğunlaştı

Tatil Açıklaması Sonrası Ulaşım Firmaları
Tatil Açıklaması Sonrası Ulaşım Firmaları

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın canlı yayında verdiği tatil haberinden sonra ulaşım firmalarında aşırı yoğunluk baş gösterdi. Firmaların bayileri önünde uzun kuyruklar oluşurken internet siteleri erişilemez oldu.

İki gün önce ülkemizde ilk vakanın da açıklanmasıyla birlikte insanların aklına birçok soru takıldı. Bugün, en büyük sorulardan birisi olan okulların tatil edilmesi durumu da netliğe kavuştu. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, canlı yayında yaptığı açıklamalarda Corona virüsünün yayılmasını engellemek amacıyla alınacak tedbirleri paylaştı.

16 Mart’tan itibaren ilk ve orta okullar ile liselerin 1 haftalık tatile gireceğini söyledi. Üniversiteler içinse tatil süresi 3 hafta olarak açıklandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın açıklamalarından dakikalar sonra ulaşım sektöründe büyük patlamalar yaşandı. Pamukkale, KamilKoç ve Metro Turizm başta olmak üzere birçok ulaşım firmasının internet sitelerine erişmek neredeyse imkansız hale gelirken firmaların bayilerinin önünde uzun kuyruklar oluştu.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, insanların yoğun kalabalıklar oluşturduğu spor müsabakalarının nisan sonuna kadar seyircisiz olarak gerçekleştirileceğini açıkladı. Bununla birlikte kamu görevlilerinin yurt dışına giriş çıkışlarının da özel izinlerle gerçekleştirileceğini açıkladı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*