TOKİ Acıpayam Konutlarının Kura Çekiliş Töreni Yapıldı

Toki Acıpayam
Toki Acıpayam

Denizli Acıpayam İlçesi’nde 2019 yılı Mart ayında yaşanan deprem felaketinde evlerini kaybeden vatandaşlar için yaptırılan TOKİ Afet Konutlarının Kura Çekiliş Töreni Vali Hasan Karahan’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Acıpayam’da gerçekleşen TOKİ Afet Konutlarının Kura Çekiliş Törenine; Vali Karahan, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Etiz ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Vali Karahan; “Virüsten dolayı tedbir olarak programı küçülttük ve olabildiğince hızlı bir şekilde kura çekimini tamamlayacağız. Hayırlı olsun, tabii ki o günleri tekrar Allah yaşatmasın. Deprem Afeti zordur. Ama sizlere teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun hakkınızı helal edin. Bu bir yıl zarfında bizlere büyük bir olgunlukla sahip çıktınız, destek oldunuz. Şikâyet etmediniz, sızlanmadınız. Bir yıl az bir süre değil tabi ki ama işte biliyorsunuz bu işler de hemen olmuyor. Pek çok bürokrasi ve yasal düzenlemeyi aştık, kaynak bulduk. TOKİ ile anlaştık, derken bu bir yılı hızlı bir şekilde aslında her günümüzü dolu dolu yaşadık. Ama biz bunun bu kadar geç olmasını istemiyorduk. Fakat sistem böyle. İnşallah 1-2 ay içinde evlerinize taşınma imkânı olacak. Hayırlı ve uğurlu olsun. Güle güle oturun”dedi.

Konuşmaların ardından TOKİ Afet Konutlarının kura çekilişi gerçekleştirildi. Daha sonra Vali Karahan ve diğer protokol üyeleri TOKİ Afet Konutlarını gezerek incelemelerde bulundu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*