TOKİ Erzurum Projeleri Masaya Yatırıldı

TOKİ Erzurum Projeleri
TOKİ Erzurum Projeleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan müjdeyle döndü. Bakan Murat Kurum’la bir araya gelen Başkan Sekmen, Dağ Mahallesi, Sanayi Mahallesi, Edip Somunoğlu ve Hacı Cuma kentsel dönüşüm projeleriyle Üç Kümbetler, Kale çevresi ve TOKİ projelerini masaya yatırdı.

ERZURUM PROJELERİ MASAYA YATIRILDI

Başkan Mehmet Sekmen, Bakan Murat Kurum’un Erzurum’a gösterdiği özel ilgi ve alakaya dikkat çekerek, “Sayın Bakanımız Erzurum’a ve Erzurum’da yürüttüğümüz dönüşüm çalışmalarına gerçekten çok yakın ilgi gösteriyor. Kendileri, çeşitli kereler geldiği Erzurum’da, dönüşüm projelerimizin destekleneceğine dair açıklamalar yapmış ve bakanlığının her konuda desteğe hazır olduğunu ifade etmişti. Biz de bu manada projelerimizin son durumunu yeniden etüt ettik ve geldiğimiz noktayı değerlendirdik” dedi.

Bakan Kurum’la yaptığı görüşmede, Dağ Mahallesi, Sanayi Mahallesi, Edip Somunoğlu ve Hacı Cuma kentsel dönüşüm projelerine dair çeşitli fikirler üzerinde durduklarını anlatan Başkan Sekmen, bunun yanı sıra Kale çevresi ve Üç Kümbetler Millet Bahçe Projesi’nde ise gelinen son durumu değerlendirdiklerini kaydetti.

TOKİ’nin 50 ve 100 binlik konut projelerinin Erzurum etabını da ele aldıklarını dile getiren Başkan Sekmen, “Sayın Bakanımızın Erzurum’da uygulanacak olan bu projeler için ortaya koyduğu yaklaşım, bizi çok memnun etti. Bahse konu projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mızın da vereceği kıymetli desteklerle hayata geçirecek ve inşallah Erzurum’da çok büyük bir dönüşüm hamlesi gerçekleştirmiş olacağız. Şehrimize ve projelerimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakası dolayısıyla Sayın Bakanımız Murat Kurum Beyefendi’ye hemşehrilerim adına bir kez daha kalbi şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*