Türk Olmaktan Utandığını Söyleyip İtalya’ya Yerleşmişti

serra Yılmaz
serra Yılmaz

Türkiye’de yaşayamayacağını söyleyip İtalya’ya yerleşen Serra Yılmaz, yaşanan coronavirüs salgınından sonra İtalya’da çok kötü durumda olduklarını ifade edip, dün vatandaşı olmaktan utandığı ve terk ettiği Türkiye’ye. kendisinin İtalya’dan alınması için başvuruda bulunmuş.

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve 3 ay olmadan tüm dünyaya yayılan koronavirüs ekonomiden, spora, kültürel faaliyetlerden bütün hayata kadar olumsuz yansımalarını sürdürüyor. Bu sıkıntıları en çok hisseden ülkelerden biri isi 1800’den fazla insanın koronavirüsten hayatını kaybettiği İtalya.

Sosyal medyadan bir takipçisinin Serra Yılmaz’a, “Umarım sizler iyisinizdir Serra Hanım… Aklım sizde… Hepimize geçmiş olsun” dedi. Serra Yılmaz bu soru üzerine “Valla bizim sektör battı. 03/04’e dek tiyatro sinema her şey durdu. Perişanız.” dedi..

”TÜRK OLMAK BENİM SUÇUM DEĞİL”

Serra Yılmaz, 2018 yılında hayatını kaybeden dünyaca ünlü televizyon programcısı Antony Bourdain’in sunduğu “Parts Unkown” programına konuk olmuştu. Serra Yılmaz, Bourdain’in Türk olmak nasıl bir şey sorusuna “Evet Türküm ama bu benim suçum değil” şeklinde cevap vermişti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*