Vakıfban’tan Emekli Maaş Müşterilerine Promosyon Avantajları

Vakıfbantan Emekli Maaş
Vakıfbantan Emekli Maaş

Vakıfbank tarafından açıklanan ödeme rakamlarına göre emekli promosyonu ödemeleri emekli vatandaşların maaşları oranında yapılacak. Maaşı yüksek olanlara yüksek, maaşı düşük olanlara ise aşağıda yer alan sınırdan ödeme yapılacak.

Maaşını Vakıfbank bünyesine taşıyan emekli vatandaşlara VakıfBank ATM’lerinden günlük 2.000-TL’ye kadar ücretsiz para çekim imkanı, ücretsiz EFT ve havale işlemleri, ücretsiz Vakıfbank kredi kartı, öncelikli bankacılık işlemleri. Bunun dışında Vakıbank emekli maaşı müşterilerine özel oranlara taşıt kredisi, ihtiyaç kredisi ve konut kredisi imkanı sunuyor.

Bir aylık emekli maaşı 1500 TL’den az olan emekli vatandaşlara 500 TL, 1500 TL ile 2 bin 500 TL arasında bir maaş alan emeklilere 625 TL ve emekli maaşı 2 bin 500 TL’den yüksek olanlara ise 750 TL promosyon ödemesi yapılacak. Promosyon ödemelerini almak için emekli vatandaşların 3 yıl süre ile emekli maaşını Vakıfbank bünyesinden almayı taahhüt etmesi gerekiyor. Bunun yanında banka bu ödemelere dair şu uyarıda bulundu. “Söz konusu 3 (üç) yıllık süre içerisinde, gelir/aylık tutarlarında meydana gelecek yıllık artış dolayısıyla, gelir/aylık alanlara ilave promosyon ödemesi yapılmayacaktır.

 

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*