DİSK’ten “Biz Varız” Dayanışmasına Destek

DİSK
DİSK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çağrısıyla başlatılan “Biz Varız” dayanışma kampanyasına Büyükşehir Belediyesi’nde örgütlü DİSK Genel İş, iki bin iki yüz gıda paketiyle katıldı. Başkan Soyer, işçiler adına DiSK Bölge Temsilcisi Memiş Sarı’ya teşekkür ederek “İzmir adına size minnettarız. Bugünlerden geriye doğru baktığımızda aklımıza kalacak olan tek şey bu dayanışmamız olacak” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Biz Varız” kampanyasına DİSK Genel İş’in 1 ve 3 nolu şubelerine bağlı çalışan Büyükşehir Belediyesi personeli iki bin iki yüz gıda paketiyle katıldı. Sendikalı belediye personeli maaşlarından arttırarak aldıkları gıda paketlerini, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Kültürpark 3 nolu holde kurulan lojistik merkezine “Umut Bizde Hayat Bizde Kent Yaşar Elimizde” sloganlarıyla getirdi.

Bu dayanışma akıllarda kalacak
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, koronavirüs salgınına karşı yürüttükleri mücadeleye destek veren sendikalı belediye personeline teşekkür ederek, “Sizlerin emeklerinize sağlık. Her birinizi tek tek alnınızdan öpüyorum. İzmir adına size minnettarız. Bugünlerden geriye doğru baktığımızda aklımızda kalacak olan tek şey bu dayanışmamız olacak. İzmirli bunu asla unutmaz. Sizlerin hem emeğinizle hem maaşlarınızdan arta kalanla verdiğiniz katkı her türlü takdirin üstünde. Bu kolay bir organizasyon değil. Gıda paketlerinin içinde bir aileye bir iki ay yetecek kadar malzeme var. İyi ki varsınız. İyi ki DİSK var ve iyi ki beraberiz” dedi.

Türkiye’ye örnek dayanışma
DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı ise kampanyaya destek veren tüm emekçilere teşekkür etti. DİSK Genel İş Sendikası Genel Sekreteri Şükret Sevgener, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sosyal belediyecilik çalışmalarını uzun süredir takdirle izlediklerini belirterek, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı bu organizasyona DİSK ailesi olarak katkı koyan tüm emekçilere teşekkür ediyorum. Türkiye’ye örnek oldunuz, olmaya devam ediyorsunuz. Tüm Türkiye İzmir’i ve DİSK ailesini izlemeye devam etsin” dedi.

Gıda paketlerinin içinde makarna, fasulye, nohut, pirinç, şeker, bulgur, yağ, mercimek, un, salça, sabun, tuz, reçel gibi bir ailenin temel ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler bulunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*