Emlak Katılım Bankası’ndan Bahar Kampanyası

Emlak Katılım logo
Emlak Katılım logo

Emlak Katılım Bankası aracılığıyla konut finansmanı kullanacak olan vatandaşlar için açıklanan bahar finansmanı kampanya detaylarını derledik. Çok sayıda banka kredi faiz oranlarında güncelleme yaparak Nisan ayına girdiler.

EMLAK KATILIM BANKASI KONUT FİNANSMANI ÖZELLİKLERİ

Emlak Katılım Bankası müşterilerine ayrı seçenek sunuyor. Emlak Katılım Bankası tarafından sunulan ilk seçenek 0 il 60 ay arasında olan ödeme planları için geçerli. Bu ödeme planında müşteriler yüzde 0.95 kar payı oranıyla geri ödemelerini yapacaklar. Bu ödeme planı ile 100 bin TL konut finansmanı kullanacak olan vatandaşlar için oluşan örnek ödeme planı şu şekillde;

Emlak Katılım Bankası’nın konut finansmanı kullanımları için vatandaşlara sunduğu bir diğer seçenek ise daha uzun süreli ödeme planları için geçerli. Eğer vatandaşlar 61 ile 120 ay arasında bir ödeme süreci belirlerse banka yüzde 0.98 kar payı oranıyla finansman sağlıyor. Bu süre zarfında 100 bin TL finansman kullanacak olan vatandaşlar için ödeme planı ise şu şekilde şekillenecek.

 

Emlak Katılım Bankası konut finansmanı kredi özellikleri

  • Geri ödemelerinizi bütçenize uygun şartlarda belirleyebilir ve rahatça ödeyebilirsiniz.
  • Satın almak istediğiniz konutun ekspertiz değerinin %80’ine kadar finansman kullanabilirsiniz.
  • Konut finansmanı kullanımınızda, Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu (KKDF), Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) ödemelerinden muaf olabilirsiniz.
  • Gerekli görülmesi halinde finansman talebiniz için ek teminat istenebilir.
  • Konut finansmanı başvuruları için bankanın internet bankacılığı sistemini kullanabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*