Karantina Döneminde Millet Bahçesi İhaleleri Yapılıyor

Karantina Döneminde Millet Bahçesi
Karantina Döneminde Millet Bahçesi

TOKİ toplam 14 millet bahçesi projesi için ihale sürecinde. Karantina döneminde yedi millet bahçesi projesinin ihale ilanı yayımlandı, yedi millet bahçesi projesi de teklif değerlendirme aşamasına geldi.

YEDİ YENİ MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK

Kamu İhale Kurumu’na bağlı Elektronik Kamu Alımları Platformu’nda yer alan bilgilere göre, TOKİ koronavirüs salgınına rağmen yedi millet bahçesi projesi için ihale ilanı yayımladı. İki millet bahçesi projesinin ise ihalesinin yapıldığı ancak teklif değerlendirme aşamasında olduğu açıklandı. Beş millet bahçesi projesi ihalesinde de teklif değerlendirme aşamasının tamamladığı belirtildi ancak ihale sonuçları açıklanmadı.

TOKİ, Ankara Kahramankazan Millet Bahçesi Projesi için 27 Mart’ta, Konya Sarayönü Millet Bahçesi Projesi için 30 Mart’ta, Konya Karapınar Millet Bahçesi, Tekirdağ Çorlu Millet Bahçesi ve Giresun Bulancak Millet Bahçesi Projeleri için 6 Nisan’da ve Konya Meram Millet Bahçesi Projesi için de 8 Nisan’da ihale ilanı yayımlandı.

İhale ilanı yayımlanan millet bahçesi projelerinin ihalesinin ise 22 Nisan ve 30 Nisan tarihleri arasında yapılacağı açıklandı. Millet bahçesi projelerinin ihalesinin koronavirüs salgınına rağmen TOKİ’nin Bilkent Yerleşkesi’ndeki toplantı salonunda yapılacağı da açıklandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*