Sağlık Bakanlığı’nın ‘Hayat Eve Sığar’ Uygulaması Yayında!

hayat eve sığar uygulaması
hayat eve sığar uygulaması

Hayat Eve Sığar uygulaması Sağlık Bakanlığı tarafından Android ve APP Store üzerinden kullanıcıların erişimine açıldı. Hayat Eve Sığar uygulaması hakkında bilgi almak isteyenler ise ‘Hayat eve Sığar uygulaması nedir, nasıl indirilir’ aramasına başladı. Korona virüs önlemlerinin çoğalmasıyla birlikte Hayat Eve Sığar uygulaması da büyük yankı yarattı.

Hayat Eve Sığar uygulaması ne gösteriyor?

Uygulama, corona virüs konusunda bilgilendirmek, yönlendirmek ve salgın hastalık ile ilgili riskleri en az seviyeye indirmek ve yayılmasını önlemek amacıyla geliştirildi. Aynı zamanda harita üzerinde hastane, eczane, market zincirleri, metro ve duraklar gibi temel ihtiyaç noktaları hakkında bilgilerin bulunduğu uygulama, evde izolasyon, enfekte kişiler ve riskli bölgelerin yoğunluğunu da gösteriyor.

Hayat Eve Sığar uygulaması Play Store ve App store üzerinden indirilip kullanılmaya başlanabiliyor. Giriş yapmak için sizden kişisel bilgilerinizi istiyor. Kişisel bilgilerinizi ve yaşadığınız yerin tam ve düzgün olarak girdikten sonra bölgenizin ne kadar riskli olduğu, bölgenizde evinde karantina altında olan corona virüs hastası var mı soruları yanıt buluyor

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*