Sahra Hastanelerine Bir Ziyaret’de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan

Sahra Hastanelerine Bir Ziyaretde Sağlık Bakanı
Sahra Hastanelerine Bir Ziyaretde Sağlık Bakanı

İstanbul’un her iki yakasında yapımı 7/24 esasına göre hızla devam eden sahra hastaneleri inşaatlarında ilk olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, hemen sonrasında ise Sağlık Bakanı Koca sahra hastanelerini ziyaret etti.

İstanbul Anadolu Yakasında Sancaktepe Havalimanı üzerinde ve Avrupa Yakasında ise Atatürk Havalimanı üzerinde inşaatına başlanan ve 45 gün içerisinde tamamlanması planlanan sahra hastanesi inşaatları tüm hızıyla devam ediyor.

Bugün başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere sonrasında ise Sağlık Bakanı Fahrettin koca inşaatı süren sahra hastanelerini inceledi. Başkan Erdoğan havadan helikopter ile incelemelerde bulunurken, Bakan Dr. Koca ise şantiye alanlarında incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe sahra hastanesini havadan inceledi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, yapımı süren Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı sahra hastanelerini yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Bakan Koca, sahra hastanelerinin inşaatının devam ettiği şantiyeleri gezdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*