Salda Gölü İle Özdeşleşen CHP’li Başkan Vuruldu

Salda Gölü İle Özdeşleşen CHPli Başkan
Salda Gölü İle Özdeşleşen CHPli Başkan

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşinin sabaha karşı saat 04:35’te silahlı saldırıya uğradığını ifade etti. CHP’li Göker, başkan Şenel’in güvenlik güçleri olduğunu söyleyen kişi veya kişilerce evinden dışarı çıkarıldıktan sonra sol bacağından 3, sağ bacağından da 2 el ateş edilerek vurulduğunu söyledi. Göker, başkan Şenel’in eşinin de araya girmeye çalıştığı sırada saldırganlar tarafından iki kurşunla vurulduğunu belirtti.

Salda Gölü’ne sokulan iş makinalarıyla gündeme gelmişti

Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın Fox Tv’de sunduğu Çalar Saat programında konuya ilişkin açıklamalarda bulunan CHP’li Göker, şunları kaydetti:

“Bugün sabah 4.35 itibariyle kendilerini güvenlik gücü olarak tanıtan kiler başkan beyi dışarı çıkarmışlar. Sol bacağından 3, sağ bacağından 2 olmak üzere yaralamışlar. Araya giren eşini de iki kurşun sıkmak üzere yaraladılar. Olayın kimler ya da yapıldığı husumetini henüz bilemiyoruz. Güvenlik güçleri araştırıyor. Biz birazdan başkanımızın ameliyattan çıkmasını bekliyoruz. Kendisi ameliyattan çıktıktan sonra biz de Yeşilova’ya gideceğiz.

Yeşilova bizim birkaç gün öncesinde tüm ülkenin gündemine oturan Salda Gölü ile anılan bir ilçemiz. Yeşilova şehir merkezine 40 km uzaklıkta.

Orada bir otel var iki gün öncesinde mühürlenen bundan kaynaklı bir husumet de olabilir. Orası ya da burası dersek yanlış bilgilendirmiş oluruz”dedi.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*