TOKİ Konut Projelerine Ara Vermeden Devam Ediyor

TOKİnin İzmir Torbalı ilçesi
TOKİnin İzmir Torbalı ilçesi

Orhangazi’de yapımına geçen yılın sonlarında başlanan TOKİ 4.etap konut projesinde çalışmalar ara vermeden devam ediyor. Konu inşaatlarında 32 bloktan oluşan tüm blokların kaba inşaatı tamamlandı. İnce işçilik ise devam ediyor.

TOKİ Başkanlığı tarafından Orhangazi’de hayata geçirilecek olan 292 Adet Konut, 2 Adet Dükkân ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi daha önce sonuçlanmıştı. 2 Temmuz 2019 tarihinde yapılan ihalenin teklif değerlendirme süreci tamamlanmıştı. 24 firmanın katıldığı ihaleyi en uygun teklifi veren Maksem Yapı İnşaat A.Ş ihaleyi 55 Milyon 922 Bin TL bedel ile kazanmıştı. 550 günde tamamlanacak olan proje 41.057,542 m2’lik alanda yapılacak. TOKİ 4.Etap konut projesinde toplam 32 bloktan oluşacak olan konutlarda kaba inşaat tamamlandı.

TOKİ 4.etap şantiye alanında ise Korona virüs tedbirleri alındı. İnşaat yüklenici firma yetkilileri işçilerin kaldıkları alanlardan inşaat alanına kadar bir çok bölgede tedbirler alındığını ve bu doğrultuda çalışmaların sürdüğünü ifade ettiler. TOKİ inşaatlarında ise ara vermeden çalışmaların süreceği kaydedildi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*