TOKİ Para İadesi ATm’den Yapılacak Mı?

TOKİ Karaman Kırbağı
TOKİ Karaman Kırbağı

Korana virüsü salgını nedeni ile banka şubeleri birbiri ardına kapatma kararı alırken 100 bin sosyal konut projesi için başvuru parası olarak 500 lira ve 1000 TL yatıran kişiler de yatırmış oldukları başvuru paralarını iade almak için izleyecekleri prosedürü merak etmeye başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresİ Başkanlğı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 100 bin sosyal konut projesinde ne yazık ki kura çekilişleri ertelenmişti. Koranavirüs salgınının patlak vermesinin ardından ne yazık ki ilk olarak TOKİ kura sonuçları törenleri iptal edilmişti. Devletimizce bugüne dek alınan ve alınacak tedbirler kapsamında kuraları sosyal medya hesaplarımızdan canlı yayınladığımız 100 bin yeni sosyal konut projesinde hak sahini olamayan vatandaşlarımızın başvuru bedellerinin banka şubelerinden iadesi sırasında oluşabilecek sağlık risklerini engellemek amacıyla kuralar ileri bir tarihe erteleneceğini bildirmişti.

Kura çekilişi yapılmayan diğer illerde ne yazık ki TOKİ para iadesi yapılmayacak. Kura çekilişleri tamamlanan illerde ise TOKİ para iadeleri para yatırılan banka şubesi üzerinden kimlik belgesi ile iade alınacak. Bu kişilere para yatırılırken bankamatik kartı verilmediği için ne yazık ki başvuru parası iadesi ATM üzerinden yapılmayacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*