TOKİ’den 22 Şehirden Kurasız Ev Alma Fırsatı!

TOKİ
TOKİ

Uygun koşullarla ev almak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarılan konutlarda Türkiye’nin 22 farklı ilinde inşa edilen TOKİ Projelerinde satılıyor. TOKİ Başkanlığı tarafından satışa çıkarına konutlar 22 şehir ve bu şehirlerde yer alan ilçelerde bulunuyor. Bazı şehirler için 2 veya 3 satış duyurusu bulunurken bazı şehirlerde tek duyuru yer alıyor. Bu konuda en fazla satışın yapıldığı şehirlerden birisi de Ankara. Kurum Ankara inşa ettiği arklı projelerden çeşitli konut satışları yapıyor.

Bunun dışında halen konut satışı yapılan 22 şehir ise şunlar; Mersin, Kırıkkale, Kırşehir, Kütahya, Çankırı, Afyonkarahisar, Malatya, Niğde, Tunceli, Ankara, Bitlis, Rize, Hatay, Kars, Samsun, Tokat, Kayseri, Niğde, Sinop, Şanlıurfa, Balıkesir, Antalya.

TOKİ Başkanlığı tarafından satışa sunulan konut projelerinde yer alan daireler için ödeme seçenekleri yine projeye göre farklılık gösteriyor. Ancak bazı noktalarda vatandaşlara sağlanan imkanlar standart oluyor. TOKİ Başkanlığı vatandaşlardan evin alt gelir ve orta gelir grubu olmasına göre yüzde 5, yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 oranında peşinat ödemesi taleo ediyor. Bunun dışında vatandaşlara 120 aydan başlayan taksit fırsatları sunuluyor. Müşteriler kendi belirleyecekleri ödeme şekline göre 120 ay, 144 ay, 156 ay, 184 ay ve 240 ay seçeneklerinden faydalanabilecekler.

Satış duyurularına ulaşmak isteyen vatandaşlar TOKİ’nin resmi internet sayfası üzerinden Satışlar/Duyurular bölümünden ilanlara ulaşabilirler. Başvurular ise 30 Haziran tarihine kadar Halkbank üzerinden yapılacak.

Halen devam eden satışlarda yer alan örnek ödeme tablolarından bazıları;

TOKİ Balıkesir Konut Projesi

TOKİ Şanlıurfa Konut Projesi

TOKİ Hatay Projesi 

TOKİ Kırşehir Konut Projesi

TOKİ Kırıkkale Konut Projesi

TOKİ Çankırı Konut Projesi

TOKİ Afyonkarahisar Konut Projesi 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*