Ziraat Bankası İnşaat Tamamlama Kredisi Veriyor

Ziraat Bankası İnşaat Tamamlama Kredisi
Ziraat Bankası İnşaat Tamamlama Kredisi

Ziraat Bankası konut sahibi olup da konutunda bazı bölümleri değiştirmek isteyenler için İnşaat Tamamlama Kredisi adı altında bir fırsat sunuyor. Ayrıca konutunu inşaat halinde alanlar veya evini inşa ederken maddi sorun yaşayanlar için bu kredi bir fırsatı sunuyor.

İnşaat Kredisi için 120 aya varan vade seçeneği fırsatı sunuluyor. İnşaat halinde olan konutun inşaat seviyesinin en az yüzde 70 seviyesinde olması gerekiyor. Kredi kullanılması düşünülen konuta ipotek konulur. Ayrıca gerekli görülmesi durumunda ise ilave teminat istenebilir. Banka bireysel kredi kullanan müşterilerine zorunlu deprem sigortası, hayat sigortası ve konut sigortası ürünleri sunulmaktadır.

Kredi için gerekli belgeler;

  • Başvuru formu
  • Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi,
  • Çalışma durumunuza göre gelir belgesi,
  • Serbest Meslek Mensupları için, bağlı oldukları meslek kuruluşundan alınan üyelik belgesi fotokopisi,
  • Tüzel kişiliklerin ortağı olan kişilerden ortağı olduğunuz şirkete ait ana sözleşmenin yayımlandığı ticaret sicil gazetesi/gazeteleri fotokopisi,
  • İnşaat halinde bulunan konutunuzun en az yüzde 70 inşaat seviyesinde olduğunu ve krediye konu olabileceğini gösteren belgeler.

İnşaatın yüzde 70’in üzerinde inşaatı tamamlanmış olan konutları olan vatandaşlar inşaatını tamamlamak için Ziraat Bankası’ndan 120 aya varan vade seçeneği ile kredi kullanabiliyorlar. Kredi faiz oranı ise banka tarafından yüzde 0.94 olarak belirlenmiş durumda. Kredi başvurusu için bankanın size en yaşın şubelerinden birine müracaat edebilirsiniz. size en yakın Ziraat Bankası şubesini öğrenmek için bankanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*