Adıyaman ve Besni Millet Bahçeleri Temmuz’da İhaleye Çıkıyor

Adıyaman ve Besni Millet Bahçeleri
Adıyaman ve Besni Millet Bahçeleri

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, 2 Temmuz’da Besni Millet Bahçesi, 20 Temmuz’da ise Adıyaman Millet Bahçesinin ihalesinin yapılacağını söyledi.

Adıyaman Eğri Çayı civarında yaklaşık 430 bin metrekarelik, Besni ilçesinde ise Eski Tekel Depoların bulunduğu 18 bin metrekareden fazla alanda millet bahçeleri oluşturulacak. Adıyaman’da yapılacak olan millet bahçesinin 4 bölümden oluşacağı ve içerisinde çocuk oyun alanları, mesire alanları, yürüyüş yolları, etkinlik alanları, bahçeler yer alacak.

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, “Adıyaman’ımızın geleceğine armağan edilecek projelerden Millet Bahçesi Projemiz tamamlandı. 20 Temmuz 2020’deTOKİ tarafından inşaat yapım ihalesi yapılacaktır. Kısa zaman sonra Adıyaman’ımızın çehresi yepyeni bir görünüme kavuşacak. Tüm hemşerilerimize hayırlı olsun”dedi.

Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre ise, “Besni Millet Bahçemizin proje çalışmaları tamamlandı. İnşallah 2 Temmuz tarihinde TOKİ tarafından ihalesi yapılacaktır. İlçemize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*