Bankalara Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olanlara Müjde! 3 Ay Ertelemeli Borç Transfer Kredisi Faizleri Düştü!

Bankalara Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olanlara Müjde
Bankalara Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olanlara Müjde

Kredi ve kredi kartı borcu olan vatandaşlar için müjdeli haber geldi! Kredi kartı borçlularına yönelik hazırlanan borç transferi kredisi paketlerinde faizler düştü! Özel bankaların da zorlu Koronavirüs sürecinde elini taşın altına koymasının ardından borç transfer kredisinde faiz oranları %0.90’ın altına düştü.

BORÇ KAPATMA KREDİSİNDE FAİZLER DÜŞTÜ!

QNB Finansbank tarafından açıklanan faiz indirimi kararıyla birlikte borç transferi (kapatma) kredisinde faizler daha da düştü. QNB Finansbank, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada %0,99 olarak sunduğu Borç transfer kredisinin faiz indirimi kararıyla %0,94 seviyesine çekmişti. Şimdi de QNB Finansbank’tan yeni bir hamle daha geldi ve borç kapatma kredisinde faiz oranlarının %0,89 olarak güncellendiği belirtildi. Böylece borç kapatma kredisinde faiz oranları %0,90 bandının aşağısını görmüş oldu.

BORCUNU KAPATIP TEK ELDEN ÖDEMEK İSTEYENLERE MÜJDE!

QNB Finansbank’tan gelen borç kapatma kredisinde faiz indirimi müjdesinin ardından bankalara borcu olan vatandaş da araştırmalarını sürdürüyor. Bu süreçte, QNB Finansbank’tan 50 bin TL kredi çekerek diğer tüm kredi borçlarını kapatan vatandaş, 60 ay vade ile bu tek elden kredi borcunu aylık 1.132,95 TL olarak ödeyebiliyor. Toplam geri ödeme tutarı 67.977,06 TL olarak hesaplanıyor. Aylık faiz oranı %0,89 olarak belirleyen QNB Finansbank, böylece vatandaşa kredi borçlarını kapatabilmede büyük kolaylık sağlıyor.

BORÇ TRANSFERİ İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

QNB Finansbank Borç kapatma kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, QNB Finansbank’ın resmi internet sitesinden ön başvuruyla ilgili bilgileri incelemeliler. Bu kapsamda Ön başvurular, T.C Kİmlik no üzerinden 5030’a SMS göndererek veya QNB Finansbank şubelerinden yüz yüze gerçekleştirilecektir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*