Bitlis Merkez, Muş Merkez Toki Kura Sonuçları

Bitlis Merkez Muş Merkez Toki Kura Sonuçları
Bitlis Merkez Muş Merkez Toki Kura Sonuçları

Bitlis Merkez, Toki Evleri projesinde toplam 323 adet daire, Muş Merkez projesinde ise toplam 400 adet daire kuraları çekildi. Kura çekilişinin sonrasında daire sahibi olanların isim listelerinin Toki tarafından yayınlanması süreci başlıyor.

Projelerdeki Daire Tipleri Neler?

Bitlis Merkez Toki Konutları projesinde yer alan daireler 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tipte tasarlanmış durumda. Projedeki dairelerin 73 tanesi 2+1 dairelerden, 250 tanesi de 3+1 dairelerden meydana geliyor.

Muş Merkez Toki Konutları projesinde yer alan daireler 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tipte tasarlanmış durumda. Projedeki dairelerin 280 tanesi 2+1 dairelerden, 120 tanesi de 3+1 dairelerden meydana geliyor.

Toki kura sonuçları nerede yayınlanıyor?

Toki 100 bin konut projesi kapsamında hayata geçirilecek olan projelerden biri olan Batman ve Muş ilindeki projelerin kura sonuçları TOKİ’nin web sitesinden açıklanıyor. İsim listesi ayrıca E-Devlet kapısı sistemi üzerinden E-Devlet Kapısı web sitesi olan https://www.turkiye.gov.tr/toki-talep-toplama-projeleri-icin-hak-sahipligi-kura-sonucu-sorgulama linkinden kullanıcı adı ve şifre girilerek öğrenilebilmektedir.

Bitlis Merkez Toki ve Muş Merkez Toki projelerinden daire edinebilmek için önce yüze 10 peşinat ödeniyor. Peşinat ödendikten sonra kalan tutarı yüzde 0.49 faiz oranı ve 240 ay vade ile ödeyerek daire sahibi olabiliyorsunuz.

Toki tarafından hayata geçirilecek olan her iki proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*