Çankaya’da Emlak Vergisine Mobil Ekip Kolaylığı

Çankayada Emlak Vergisine Mobil Ekip Kolaylığı
Çankayada Emlak Vergisine Mobil Ekip Kolaylığı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, kurdukları mobil ekiple, 65 yaş ve üstü mükelleflerin Mayıs ayı vergilerini bizzat evlerinde tahsil edeceklerini açıkladı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Salgınla mücadele sürecinde sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız Destek Merkezi’nin 0 312 458 90 30 numaralı telefonundan mobil tahsilat ekibi talebinde bulunabilecek” dedi.

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerine, 2020 yılı birinci taksitinin son ödeme gününün 1 Haziran olduğunu hatırlattı. Emlak ve çevre temizlik vergilerinin zamanında ödenmesini isteyen Alper Taşdelen, “Sevgili komşularımız, vergilerini mutlaka belirtilen tarihlerde ödesinler. Mesai saatlerinde Belediye’ye ait 7 farklı noktadan, internet üzerinden, mobil uygulamadan veya bankalar aracılığıyla vergilerini ödeyebilirler. 65 yaş ve üstü vatandaşlar için de mobil ekiplerimiz hazır bekleyecek” bilgisini verdi. Vatandaşlar, emlak ve çevre temizlik vergisi borcu bilgilerine, belediyenin internet sayfası https://ebelediye.cankaya.bel.tr/ linkinden ulaşabilecek ve ödemelerini gerçekleştirebilecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*