Düşük Faizli Kredi Müjdesi! Bankadan Faiz İndirimi Kararları Geldi

Düşük Faizli Kredi Müjdesi
Düşük Faizli Kredi Müjdesi

Bankalardan peş peşe faiz indirimi kararları geliyor. Kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’ın önderliğinde, vatandaşa düşük faizli kredilerle ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor!

-ING Bank’ta ihtiyaç kredisi faiz oranları %0,79’a indirildi!

-İş Bankası da taşıt kredisinde indirime gitti.

-Odeabank ve ICBC Bankası da konut kredisinde faiz indirimine gitti!

EN UYGUN İHTİYAÇ KREDİSİ VEREN BANKA ING OLDU!

Koronavirüs salgını nedeniyle Temel İhtiyaç Desteği kredisi (%0,49) faiz oranıyla sunulmaktadır. Öte yandan en uygun ihtiyaç kredisi veren banka da yeni alınan karar çerçevesinde ING Bank oldu. ING Bank tarafından alınan kararla, ihtiyaç kredisinde faiz oranları %0,79 olarak açıklandı!

ING Bank’ın aldığı faiz indirimi kararı çerçevesinde, ING’den 10 bin TL, 60 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanan kişiler, aylık 219 TL ödeme ile kredi borcunu 60 ay sonunda kapatabilecekler. Ayrıca ING Bank’tan 3 ay kredi erteleme fırsatı da sunuldu. ING Bank 0.79 ihtiyaç kredisi faiz müjdesinden, Findeks kredi notu 1850 ve üzerinde olan banka müşterilerinin yararlanacağı açıklandı!

ICBC VE ODEBANK KONUT KREDİSİ FAİZLERİ DÜŞTÜ!

ICBC vek Odebank tarafından da konut kredilerinde faiz indirimi  geldi. ICBC Bank kampanyalı Yeni Evim Konut Kredi paketiyle, konut kredisinde faizleri %1,06’dan %0,96 seviyesine çektiğini açıkladı!

Odeabank da aynı şekilde konut kredisinde faiz indirimine gitti ve faiz oranını %1,19 olarak güncelledi!

ARABA ALACAKLARA İŞ BANKASINDAN FAİZ İNDİRİMİ MÜJDESİ!

Araba alacaklar ve aracını yenileyecekler için müjde İşbankasından geldi! İş Bankası, taşıt kredisinde faiz indirimine gitti ve faiz oranını %0,92 olarak güncelledi. İş Bankası’ndan 60 aya kadar vadeli taşıt kredisinde faiz oranı 0.92 olarak açıklandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*