Elon Musk Tüm Mal Varlığını Satıyor

Elon Musk Tüm Mal Varlığını Satıyor
Elon Musk Tüm Mal Varlığını Satıyor

Tesla’nın patronu, Starlink projesi ile son günlerin çok konuşulan ismi Elon Musk, radikal bir kararla tüm emlak ve gayrimenkullerin satışı için talimat verdiğini duyurdu. Elon Musk, sosyal medya twitter hesabından yaptığı son paylaşımda sahibi olduğu tüm emlak ve gayrimenkullerin satışı için talimat verdiğini açıkladı.

Tesla ile tarihi karlar elde eden Elon Musk, Starlink ile dünyta üzerinde en fazla konuşulan isimlerden biri. Zenginliği dışında, hayata geçirdiği projeleri ve sahip olduğu gayrimenkuller ile gündeme gelen Musk, mülk sahibi olmama kararı aldığını duyurdu. Sahbi olduğu tüm evlerin satışı için talimat verdiğini açıkladı.

‘Tüm fiziksel varlıklarımı satıyorum, kendime ait bir evim olmayacak’ sözleri ile 100 milyon dolar olduğu tahmin edilen toplam piyasa değerine sahip 7 evini satacağını duyuran Elon Musk’ın böylece kendisine ait herhangi bir evi kalmayacak. Yaşanan son gelişme nedeniyle kız arkadaşı Grimes’ın kendisine çok kızgın olduğunu belirten Musk, mülklerinin satışında tek istisna olarak ise Los Angeles’ta bulunan Gene Wilder’ın eski evini gösterdi. Bu evi yıkılmaması veya evin ruhunu kaybetmesine neden olacak herhangi bir değişiklik yapılamaması şartıyla satacağını belirtti.

Tesla’nın hisse fiyatlarının çok yüksek olduğunu da yazan Musk’ın bu açıklaması, Tesla hisselerinde yüzde 9.3, yani 14 milyar dolarlık değer kaybına neden oldu.

Bazı kesimlerin Musk’ın attığı twitlerle hisseleri manipüle ettiği görüşünde. Diğer taraftan Elon Musk’ın bundan önceki twitter paylaşımları nedeniyle 20 milyon dolar para cezası aldığı biliniyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*