Finansevim’den Yeni Konut Kampanyası

Finansevimden Yeni Konut Kampanyası
Finansevimden Yeni Konut Kampanyası

Koronavirüs (COVID-19) salgını birçok sektör gibi emlak ve gayrimenkul sektörünü de olumsuz etkiledi. Uzun bir aradan sonra hareketlenme göstermeye başlayan ve koronavirüs nedeniyle yeniden yavaşlamaya geçen konut sektöründe Finansevim yeni bir konut kampanyası başlattığını duyurdu.

Kolo Holding ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, “Ev almak isteyenlerin aylık ödeme miktarını ve peşinatlarını kendilerinin belirleyeceği, isterlerse hiç peşinat dahi vermeyecekleri bir sistemle ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Son zamanlarda hareketlenme gösteren inşaat sektörü virüsten dolayı duraklamaya geçti. Tüketici kanunlarına göre inşaat firmalarımızın konutları 36 ayda teslim etmek zorunda olmalarından dolayı firmalarımız ödeme aralıklarını sınırlı tutarken, taksitler ve ara ödemeler oldukça yüksek oluyor. Özellikle dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu COVID-19 salgınından dolayı, uyguladığımız bu sistemle hem üretici inşaat firmalarımızın satışlarını desteklemiş oluyor, hem de ev sahibi olamayan kitleyi ev sahibi yapmış oluyoruz” dedi.

Kendi vadesini kendi belirleme imkanı, 240 ay vade 0 faiz
Serdar Kolo, “Bu kampanyamızda müşterilerimiz 500 bin TL’ye kadar kampanyamıza katılabilirler. Taksit seçeneklerini ise 240 aya kadar uzatabilirler. İsterlerse daha kısa da tutabilirler. Bu seçenekler kendi imkanlarına bağlı. Tamamen kendileri belirlemiş oluyor. Üstelik bu kampanyamızda 240 aylık vadede yüzde 15 olan katılım bedelimizin haricinde hiçbir ödeme yapmayacaklar ve bu katılım bedelini evlerini teslim alırken yapacaklar. Bu kampanyamıza dahil olan müşterilerimiz kuraya dahil olduklarında belki 1. ayda belki. 2. ya da sonraki aylarda evlerini teslim alabilecekler. 240 aylık gruplarımızda ilk kuralarda teslimatı çıkmayan müşterimiz evini en geç 70. Ayda teslim alıp ödemelerine devam etmiş olacak.” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*