Hürriyet Emlak’tan Tüm Emlak Ofislerine Destek

Hürriyet Emlaktan Tüm Emlak Ofislerine Destek
Hürriyet Emlaktan Tüm Emlak Ofislerine Destek

Hürriyet Emlak, koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçirmekte olan emlak sektörüne büyük bir destek paketi açıkladı. Hürriyet Emlak, koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçirmekte olan tüm emlak ofislerine 10 milyon TL’ den fazla destek sağlıyor.

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, “Emlak sektörünü tek bir çatı altında buluşturmaya devam ederken, içinde bulunduğumuz bu zor dönemde bizler de sektörün lideri olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmaksızın emlak ofislerinden 2 ay ücret almıyoruz. Bu zor günlerden aynı çatının altında, birbirimizden aldığımız güçle çıkacağımıza inanıyoruz!” dedi.

Hem mevcut üyelerin hem de üye olacak yeni emlak ofislerinin faydalanabileceği kampanya ile 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı sunan Hürriyet Emlak, 15.000’i aşkın emlak ofisine 10 milyon TL’den fazla destek sağlıyor.

Koronavirüs salgını sebebiyle birçok sektör gibi işlerin yavaşladığı emlak sektörüne büyük bir destek paketi açıklayan Hürriyet Emlak, “Büyük destek paketiyle” sektöre sağladığı katma değeri daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Marka, hem mevcut üyelerin hem de üye olmak isteyen tüm gayrimenkul danışmanlarının faydalanabileceği yeni kampanyası ile 2 ay hiçbir ücret almadan ilan listeleme fırsatı sunuyor. 15.000’i aşkın emlak ofisinin katılımı beklenen kampanya sayesinde, Hürriyet Emlak sektöre 10 milyon TL’den fazla destek sağlayacak.

Tüm emlak ofislerini ve inşaat firmalarını desteklemeyi sürdüreceklerini açıklayan Zeynep Tandoğan, “Amacımız tüm sektörü çatımız altında buluşturamaya devam etmek. Bu vizyonumuzla yeni projeler geliştirmeyi amaçlıyoruz. Tüm Türkiye’ye yayılan saha ekibimiz ve 200 kişiden oluşan kadromuzla emlak sektöründe hayatı kolaylaştıracak teknoloji çözümleri sunmaya devam ediyoruz. 2019 yılında müşteri başına gönderdiğimiz ortalama telefon sayısını ikiye katladık. 2020’nin ilk aylarında ise iki katın üzerine bir %150 daha büyüme gösterdik. Örneğin İstanbul’da her emlak ofisine ortalama ayda 100 civarında telefon gönderiyoruz” dedi.

SEKTÖR DİJİTALLEŞMEYE DEVAM EDECEK

Önümüzdeki dönemde dijital platformların kullanımının daha da artacağını düşündüklerini belirten Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Mert Yılmaz, “Evlerimizden çıkamadığımız bu döneme uyum sağladıkça internet üzerinden gayrimenkul aramaları da artmaya devam edecek. Bu yeni dönemde teknolojiyi ve internet portallarını etkili bir şekilde kullananların önümüzdeki döneme daha çabuk uyum sağlayarak öne çıkacağını düşünüyoruz. Virüs öncesi %92 olan ev arayışının internetten başlama oranı artacak. Emlak ofislerinin tüm kontaklarını ve yönettikleri CRM programları, video görüşme imkanı veren programlar, 360 çekim yapan cihazlar veya bu profesyonel çekimi sağlayabilecek hizmet verenler, dijital imza gibi gelişmeler öne çıkarken ilanlarını yayınlayabilecek portallara yatırım yapanlar dijitalleşme süreçlerine hız kazandıracak” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*