ING Bank Konut Kredisi Faizi Oranı Düştü!

ıng bank
ıng bank

ING Bank konut kredisi faiz oranlarını güncelleyerek, konut sahibi olmak isteyen müşterilerine özel fırsatlar tanıyor. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre konut kredisi faiz oranı yüzde 0,89 oranına çekildi. Sıfır konutlar için kredi faiz oranı yüzde 0,79 ve ikinci el konutlarda ise yüzde 0,86 oranında uygulama yapılmaya devam ediliyor.

ING Bank Konut Kredisi Yüzde 0,93’tü

ING Bank konut kredisi faiz oranı yüzde 0,93 olarak yer alıyordu. Müşterilerin bu zorlu dönem içerisinde rahat etmesi, ev kredisi taksitlerini, anapara ve faiz tutarını ödeyebilmesi için kredi faiz oranını güncelleyen banka, faiz oranını yüzde 0,89’a çekti.

Banka yapmış olduğu açıklamada konut kredisi faiz oranında yapılan değişiklik ile birlikte, müşterilerinin şubeye gelmeden işlemlerini yapmasını, dijital bankacılık kanallarını kullanarak konut kredisi başvurularını yapabileceğini hatırlattı. Konut sahibi olmak isteyen kişilerin Mobil Bankacılık, İnternet Bankacılığı ya da Müşteri İletişim Merkezi’ni arayarak başvurularını gerçekleştirebileceği ifade edildi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*