Katılım Bankalarında En Uygun Konut Finansmanı Oranı Yüzde 0.86 Oldu!

Katılım Bankalarında En Uygun Konut Finansmanı
Katılım Bankalarında En Uygun Konut Finansmanı

Özel katılım bankaları birbiri ardına finansman oranları için yeni indirim kararları aldıklarını duyurdu. Yapılan indirimlerin ardından katılım bankalarında en uygun konut finansmanı oranı yüzde 0.88 seviyesine çekildi.

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından yapılan yeni güncelleme ile beraber konut finansmanı kar payı oranı 60 ay vadleli pakette yüzde 0.88 ve 120 ay vadeli pakette yüzde 0.90 olarak güncellendi.

Bir diğer indirim kararı açıklayan katılım bankası ise Türkiye Finans oldu. Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranı yüzde 0.89 seviyesine çekildi. Daha önce söz konusu oran yüzde 0.93 olarak uygulanıyordu.

Kuveyt Türk Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranı yüzde 0.89 seviyesine çekilirken kampanyalı konut finansmanı oranı ise yüzde 0.86 seviyesine çekilmişti.

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından yapılan açıklamada “Kredili Hayat, BES ve Kredi Kartı ürünlerinin bankamızdan kullanılması halinde 3 puan indirim geçerli olacaktır. Kampanyalı Konut Finansmanı aylık kar oranı, indirimli kâr oranı olarak gösterilmektedir” ifadelerine yer verilerek kampanya detayını paylaştı.

En Düşük Taşıt Finansmanı Kar Payı Oranı Yüzde 0.89 Oldu!

Yapılan indirimlerin ardından en uygun taşıt finansmanı kar payı oranı yüzde 0.89 seviyesine çekilmiş oldu.

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafında yapılan güncelleme ile; 12 ay vadeli taşıt finansmanı kar payı oranı yüzde 0.89 24 ay vadeli taşıt finansmanı kar payı oranı yüzde 0.90 36 ay vadeli taşıt finansmanı kar payı oranı yüzde 0.93 48 ay vadeli taşıt finansmanı kar payı oranı yüzde 0.94 60 ay vadeli taşıt finansmanı kar payı oranı yüzde 0.94 olarak güncellenmiş oldu.

Albaraka Türk Katılım Bankası taşıt finansmanı kar payı oranı yüzde 0.95 olarak,

Kuveyt Türk Katılım Bankası taşıt finansmanı oranı ise yüzde 0.93 olarak,

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından yüzde 0.97 olarak güncellenmiş oldu.

Türkiye Fnans Katılım Bankası ihtiyaç finansmanı kar payı oranı yüzde 0.97 olarak uygulanırken Kuveyt Türk Katılım Bankası ise yüzde 0.99 oranı ile finansman desteği sağlıyor.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*