KİPTAŞ’tan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Anket Düzenledi

KİPTAŞ İzmit
KİPTAŞ İzmit

KİPTAŞ, İstanbul genelinde hayata geçireceği yeni konut projelerini vatandaşa danışarak inşaa edecek. Yeni logosu ile hizmet vermeye devam eden KİPTAŞ, ev sahibi olmak isteyenler için anket düzenledi.

KİPTAŞ yeni konut projeleri için düğmeye basıyor

KİPTAŞ uzun süredir kullandığı logosunu da yeniledi. İBB Başkanı Ekre İmamoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilen, KİPTAŞ Silivri 3. Etap hak sahipliği belirleme kurası sonrası şirket yeni projelerini vatandaşa sormaya başladı. KİPTAŞ hayata geçireceği yeni konut projelerini vatandaşa sormaya başladı.

KİPTAŞ’ın yeni projesinde siz de söz sahibi olun sloganıyla başlatılan dijital ankete şimdiye kadar 13 Bin 444 vatandaş yanıtladı.

Sorulara yanıt verenlerin yüzde 48’i daha fazla bilgi almak için KİPTAŞ ile irtibata geçti.

Ankete katılanların yüzde 80’i ev alırken sizin için hangisi daha önemlidir sorusuna uygun fiyat ve ödeme koşulları olarak yanıt verdi.

İstanbul’da 50 TL peşinat, 2500 TL sabit taksitle 120 ay vadede ev sahibi olacağınız bir kampanyaya katılır mısınız sorusuna ise yüzde 90 evet yanıtı verildi.

Katılımcılara ev alırken hangi ödeme türünü seçersiniz sorusuna verdikleri yanıt ise yüzde 84 oranında 50 Bin TL peşinat, 2500 TL sabit taksit cevabını verdi.

KİPTAŞ’tan daha önce ev alanlar yeni sosyal konutlar için başvurabilmelimi sorusuna ise yüzde 72 oranında hayır yanıtı verildi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*