TOKİ Başvuru Parası Ücreti İade İşlemleri ATM ‘den Nasıl Alınır?

TOKİ Başvuru Parası Ücreti İade İşlemleri
TOKİ Başvuru Parası Ücreti İade İşlemleri

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi korana virüs engeline takılmıştı. İlk olarak süreçte kura çekilişlerinin seyircisiz olarak yapılmasına karar verilirken ardından ise başvuru ücreti para iadesi nedeni ile çekilişlere zorunlu olarak ara verilmişti.

HALKBANK TOKİ PARA İADESİ 2020 İŞLEMLERİ

Halkbank internet sitesi üzerinden TOKİ başvuru parası ücreti iadesi 2020 için kişiler öncelikle başvuruda bulunacak. Halkbank başvuru ekranına tıklamak için burayı TIKLAYINIZ… Verilen linki tıkladığınız anda ekran sizi Halkbank internet sitesi başvuru parası ücret iadesi ekranına götürecektir. Bu ekranda TOKİ başvurusu için kullanmış olduğunuz kimlik numarası ve cep telefonu numarasını girerek devam tuşuna basın. Gelen ikinci ekranda yer alan şifre bilgisini girin. Bu bilgi cep telefonunuza kod olarak gönderilecektir. Hesap bilgileri alanına girmiş olduğunuz kimlik numarasına ait olan bir banka IBAN numarası girin. Yani TOKİ başvuru formu dolduran kişinin adına kayıtlı olan bir banka hesabı yazın. Bu bilgileri onayladıktan sonra TOKİ 2+1 başvuru ücreti parası olan 500 TL ya da 3+1 başvuru parası olan 1000 TL hesabınıza yatırılacaktır.

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra para belirtmiş olduğunuz hesaba yatırılacaktır. Bu hesaba ait olan bir bankamatik kartı ile ATM’den paranızı alabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*