TOKİ Kurasız Konut Satışı Yapılan Şehirler

TOKİ Kurasız Konut Satışı Yapılan Şehirler
TOKİ Kurasız Konut Satışı Yapılan Şehirler

TOKİ Başkanlığı kurasız, açık satış usulü ile yayımladığı yeni konut satışlarında Ankara için yayımlanan duyurular dikkat çekti. Ankara’da yer alan projelerde onlarca yeni konut satışı yapılacağını açıklayan TOKİ Başkanlığı bunun yanında farklı şehirlerde bulunan vatandaşlar için de konut satışı yapıyor.

TOKİ Başkanlığı’nın listesinde yer alan ve kurasız konut satışı yapılacağı açıklanan şehirler ise şunlar;

Ankara, Şanlıurfa, Balıkesir, Antalya, Hatay, Kars, Samsun, Kayseri, Niğde, Sinop, Mersin, Kırıkkale, Kırşehir, Malatya, Bitlis, Rize.

TOKİ kurasız konut satışları ile 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut satışları yapıyor. Satışlar hem alt gelir grubunda bulunan vatandaşlar için hemde orta gelir grubunda bulunan vatandaşlar için oluyor. Kurumdan ev almak isteyem vatandaşlara ise özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Peşinat Ödemesi TOKİ’den açık konut satışı ile ev alacak vatandaşlar satışa çıkarılan konut satış değerinin yüzde 10’u, yüzde 15’i, yüzde 20’si ve yüzde 25’i kadar peşinat ödemesi yapıyorlar.

TOKİ’nin açıkladığı satış rakamı ve peşinat ödemesi detaylarına göre vatandaşlar en az 120 aydan başlayan vade imkanlarına sahip oluyorlar. Bu vade süreci konut projesine göre 144, 156, 180, 216 ve 240 aya kadar uzanıyor.

Aşağıda halen satışta olan bazı konut projeleri için belirlenen satış rakamlarını ve ödeme planlarını aktarıyoruz.

Kırşehir için satışa çıkarılan konutlar ve ödeme planı

Çankırı için satışa çıkarılan konutlar ve ödeme planı

Hatay için satışa çıkarılan konutlar ve ödeme planı

Niğde için satışa çıkarılan konutlar ve ödeme planı

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*