TOKİ Nevşehir Karasoku Konutları Kura Tarihi Belli Oldu

Toki Nevşehir
Toki Nevşehir

Nevşehir’in Uzun Yıllar Beklediği Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi Başlıyor. Türkiye’nin dört bir yanında konut üreten TOKİ tarafından Nevşehir Karasoku’ya 41 konutluk yeni proje geliyor. Nevşehir İli, Merkez (Karasoku) İlçesi, Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 41 Adet Konut ve 31 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 7 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00’de yapılacak.

TOKİ Nevşehir Karasoku projesinde, 41 adet konutun yanı sıra 31 adet dükkan da bulunuyor. Projede ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

İhale ilanı: Nevşehir İli, Merkez (Karasoku) İlçesi, Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 41 Adet Konut ve 31 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00’de yapılacak. Nevşehir İli, Merkez (Karasoku) İlçesi, Kentsel Dönüşüm Projesi 1 Etap 41 Adet Konut ve 31 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*