TOKİ Yüzde 20 İndirim Kampanyası Devam Ediyor

TOKİ Borç Kapatma Kredisi ve İndirim Hesaplama
TOKİ Borç Kapatma Kredisi ve İndirim Hesaplama

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı her yılın belirli bir döneminde indirim kampanyası uyguluyor. TOKİ Başkanlığı; indirim kampanyasına katılım şartlarını, indirim oranlarını ve indirim kampanyası için başvuruların ne zamana kadar yapılacağını açıklayan TOKİ Başkanlığı’nın bu duyurularını paylaşıyoruz.

TOKİ Başkanlığı’nca başlatılan indirim kampanyası, TOKİ’den ev, işyeri almuış olan ve borcu bulunan vatandaşlar için geçerli. TOKİ’ye olan borçlarının tamamını yada en az yüzde 25’i olmak bir bölümünü kapatmak isteyen vatandaşlar borçlarının yüzde 20’si kadar indirim yapılıyor. Vatandaşlar tarafından oldukça büyük ilgi gören indirim kampanyası kapsamında müşterilere yapılan açıklamada ise şu bilgiler paylaşıldı.

“Yüzde 20 indirim kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanabilecek.”

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı başvuruların 19 Haziran tarihine kadar devam edeceğini bildirdi. Bu tarihe kadar vatandaşlar borç ödemesi yaptıkları bankalara başvuru yapabilecekler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*