Van Erciş TOKİ Kura Sonuçları

Van Erciş TOKİ Kura Sonuçları
Van Erciş TOKİ Kura Sonuçları

100 bin toplu konut kura çekilişleri başlamışken virüs salgını sonucu kura çekiliş törenlerine 24 Mart 2020 tarihinde ara verilmişti. Daha sonra vatandaşların katılmadığı ve Toki tarafından düzenlenen kura çekilişi 28 Nisan 2020 tarihi itibarı ile yeniden başladı.

Projedeki daire tipleri neler?

Toplu konut projesinde yer alan daireler iki farklı tipte tasarlanmış durumda. İki farklı tip olarak tasarlanan dairelerden biri 2+1 tipinde tasarlandı. Diğeri ise 3+1 tipindeki dairelerden meydana geliyor. Toplam 400 adet konutun hayata geçirileceği toplu konut projesinde evlerin 280 tanesi 2+1 tipindeki konutlardan meydana geliyor. Projede yer alan konutların 120 tanesi ise 3+1 tipindeki dairelerden meydana gelmektedir.

Van Erciş Toki kura sonuçları nerede yayınlanıyor?

Toki 100 bin sosyal konut projesi kapsamında inşa edilecek olan projelerden biri olan Van İli, Erciş İlçesi’ndeki toplu konut projesinde kura sonuçları TOKİ’nin web sitesinden açıklanıyor.

Van Erciş Toki konutları projesinden daire sahibi olabilmek için önce yüze 10 peşinat ödeniyor. Peşinat ödendikten sonra kalan tutarı yüzde 0.49 faiz oranı ve 240 ay vade ile ödeyerek daire sahibi olabiliyorsunuz.

Van Erciş Toki Evleri projesi ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyenler 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*