Yarım Kalan Silmkent TOKİ Konutlarında Sevindirici Haber Geldi

Yarım Kalan Silmkent TOKİ
Yarım Kalan Silmkent TOKİ

TOKİ tarafından Silmkent’te yaptırılan toplu konutlarda hak sahiplerinin bir süredir beklediği sevindirici haber geldi. Yarım kalan konutların ikmal ihalesi Haziran’da gerçekleştirilecek.

YÜKLENİCİ FİRMADAN DOLAYI İNŞAAT DURMUŞTU

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Silmkent’te yaptırılan ancak yüklenici firmada yaşanan sorunlar nedeniyle bir türlü tamamlanamayan toplu konutlarda inşaat çalışmaları yeniden başlayacak. Kuruçay Mahallesi Silmkent’te bulunan 743 adet konut, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami ve 1 adet büfe inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesini TOKİ 19 Haziran Cuma günü saat 14.30’da yapacak. İhale internet üzerinden e-ihale olarak gerçekleştirilecek.

Silmkent TOKİ konutlarına 3 bin 666 başvuru olmuş hak sahipliği kurası ise 2 Ağustos Cuma günü Atatürk Spor Salonu’nda çekilmişti.

19 Haziran Cuma günü yapılacak olan ikmal ihalesi ile yarım kalan konutlar tamamlanarak haksahiplerine teslim edilecek. İnşaat çalışmalarının ihalenin ardından yasal itiraz süresinin tamamlanmasının ardından yaz aylarında yeniden başlaması bekleniyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*