Ziraat Bankası Mayıs Ayı Konut Taşıt ve İhtiyaç Kredisi Güncel Faiz Oranları

Ziraat Bankası Kredi Yapılandırma
Ziraat Bankası Kredi Yapılandırma

Ziraat Bankası’nın sunduğu konut kredisi finansmanı ile sahip olmak isteyen vatandaşlar, 2020 yılı Nisan ayı itibarıyla yüzde 0.94 faiz oranından yararlanabiliyor. Ziraat Bankası müşterisi olan vatandaşlar için konut kredisi kullanımlarında yüzde 0.94 faiz oranı ile beraber 180 aya varan vade seçenekleri ile ödeme planı da oluşturuluyor.

Ziraat Bankası Kredi Faiz Oranları

* Ziraat Bankası ikinci el konut kredisi 180 ay vade ve yüzde 0.94 faiz oranı

* Ziraat Bankası 0 ve 2. el taşıt kredisi 60 ay vade ve yüzde 0.98 faiz oranı.

* Ziraat Bankası 0. konut alımı 180 ay vade ve yüzde 0.79 faiz oranı

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Güncel Faiz Oranı

Yeni bir otomobile sahip olmak ya da var olan otomobilini yenisiyle değiştirmek isteyenlere özel Ziraat Bankası taşıt kredisi güncel faiz oranı yüzde 0.96 olarak belirlendi. Kaskolu veya kaskosuz olarak kullanılabilen taşıt kredisi ödemelerinde 48 aya varan vade seçenekleri bulunmaktadır. Ziraat Bankası taşıt kredisi ürünleri hem sıfır kilometre araçlar için hem de ikinci el araçlar için kullanılabilmektedir.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Güncel Faiz Oranı

Acil nakit ihtiyacı olanlara en cazip seçeneklerle finansman desteği sunan Ziraat Bankası’nın ihtiyaç kredisi paketinde uygulanan güncel faiz oranı yüzde 1.05’tir. Müşterilere esnek ödeme planları sunulduğu için 60 ay vadeli (5 yıl) ihtiyaç kredisi geri ödemeleri de uygun taksitler haline getirilebilmektedir.

Ziraat Bankası Esnaf Kredisi

Kamu bankası olan Ziraat, korona virüs sebebiyle gittikçe kötüleşen ekonomi şartlarının yanında esnafın destekçisi oldu. Korana virüs ile mücadele edilen şu son günlerde Ziraat bankası tarafından esnafa sunulan 25 Bin TL’lik nakit kredi desteği esnafların büyük ilgi odağı oldu.

Ziraat bankası esnafı zora sokmayan, düşük faizli esnaf kredisi paketi geliştirdi. Bu kredi paketinde toplam 8 adet kredi seçeneği mevcut.

Esnaflar, uygun şartlar altında kafasına yatan düşük faizli kredi seçeneğini kendilerine en yakın olan şubeden temin edebilecekler. Esnafın yanında olan esnafa destek çıkan banka, kredi seçeneklerinin içinde bir tanesinin limitini 50 Bin TL olarak belirledi.

Taksitli krediler adıyla 8 krediden bir olan bu kredi esnafa ödeme kolaylığı da sağlıyor. Bankanın şubesine kredi başvurusu için giden esnafın yanında bağlı olduğu odaya veya borsaya ait üyelik belgesi bulundurması, banka tarafından zorunlu kılındı.

Belirlediği üzere, krediler azami limite göre değişiklik gösterecek olup aylık %1,85 faiz oranı uygulayacağını bildiren Ziraat, 18 aya varan vade imkânı da sundu.

Ziraat Bankası Kredi Kartı

Devlet bankası Ziraat, vatandaşın bankacılık anlamında işini kolaylaştırmaya devam ediyor. Kredi kartı başvurusu yapmayı kolaylaştıran banka, teknolojiyi kullanarak her an herkesin kredi kartına sahip olma olanağını hızlandırıyor.

Bankanın şubesine gitmeden kredi kartı başvuruları yapılabiliyor. Bankanın kendi web sitesi üzerinden veya internet bankacılığından ayrıca sms (kısa mesaj) gibi kanallar üzerinden zaman harcanmadan sahip olunabiliyor.

Kredi kartı başvurusu yapan vatandaşın kartına ulaşma süresi toplamda 15 gün. Bununla birlikte Ziraat, kullanıcılarına banka kartının ve kredi kartının tek kartta birleştiği bankkart fırsatını sunuyor. Kamu bankası Ziraat, bu hamlesi ile kredi kartı sektöründe önemli bir yer edinmiş oldu.

Üstelik bu karta ulaşmak bankanın kredi kartına ulaşmak kadar kolay. Bankanın kendi web sitesinden kredi kartı başvuru kısmında dolduracağınız kişisel bilgilerinizle, T.C kimlik numaranız ve telefon numaranız, başvurunuzu gerçekleştirebileceksiniz.

Ziraat bankası web sitesinde yer alan ‘Kredi Kart Başvurusu Sorgulama’ butonundan kartınızın ne zaman size ulaşacağı hakkında fikir sahibi olabiliyorsunuz. Bankkartın Ziraat Bankası kullanıcılarına sağladığı büyük ölçüde ki yarar yadsınamaz bir gerçek.

Ziraat Bankası Bayram kredisi

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank henüz bir bayram kredisi duyuru açıklamadı. Ancak bilindiği üzere, kamu bankaları destek paketi kapsamında Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi sağlıyor. 36 ay vadeli, ilk 6 ayı geri ödemesiz tahsis edilen bu kredi olanağı hala devam ediyor.

36 ay ay vadeli ve 6 ay boyunca geri ödemesiz bu kredi için başvurularınızı Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank internet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulamaları üzerinden yapabilirsiniz. Temel İhtiyaç Destek kredisine 3 bin TL, 5 bin TL, 7 bin 500 TL ve 10 bin TL olarak belirlenen limitler dahilinde başvurabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*