Aktaş Holding’den Kendinden Yapışkanlı Membran Hamlesi

Aktaş Holdıng
Aktaş Holdıng

Faaliyet gösterdiği sektörlerde sahip olduğu markalar ile dünya liderleri arasında yer alan Aktaş Holding, global vizyonu kapsamında bünyesinde yer alan tüm markalarıyla öncü rol üstlenemeye devam ediyor.

Aktaş Holding’in Yapı Grubu’nda bulunan ve EPDM membran üretiminde ülkemizin ilk ve lider üreticisi olan AK-İZO Yalıtım Sistemleri, yeni nesil yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürün gamına, sektörde ilk niteliği taşıyan kendinden yapışkanlı EPDM membran ürününü ekledi.

Lineflex markasıyla Türkiye’deki en büyük pazar payına sahip olan ve sektörde ilk niteliğindeki yenilikçi ürünleri sırasıyla devreye alan şirket, bu hamleyle birlikte yine önemli bir fark yaratmayı başardı.

Beklentiler yeniden belirlenecek

Yeni geliştirilen ürünle ilgili bilgiler veren Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay, “Lineflex markalı yeni geliştirdiğimiz kendinden yapışkanlı EPDM membran ile uygulama artık çok daha kolay olacak ve zamandan tasarruf sağlanacak. Ayrıca, uygulama tekniği gereği zamanla oluşan su izolasyon problemleri de ortadan kalkmış olacak. Hem yatayda hem dikeyde; çatı, cephe, dere, oluk, gizli dere, perde ve baskı çıtası üstüne, çok uzun ömürlü izolasyon sağlanabilecek bu yeni ürünle, ekstra yapıştırma maliyetlerinden tasarruf sağlanmış. Dolayısıyla kendiliğinden yapışan EPDM membran ile beklentileri yeniden belirlemiş olmayı hedefliyoruz” dedi.

Türkiye’nin su kaynaklarını koruyor

Ak-İzo’nun; temelden çatıya, cepheden teras ve gölet tabanlarına kadar birçok farklı uygulama alanında su yalıtım çözümleri sunarak, ülkemize ve sektöre bu alanda önemli katma değer sağladığının altını çizen Ulusay, Türkiye’nin pek çok yerinde su kaynaklarının korunmasında Lineflex ürünlerinin tercih edildiğini, teknoloji odaklı yeni ürünler geliştirmeye de devam edeceklerini sözlerine ekledi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*