Babadağlar Tokilere Kavuşuyor

Babadağlar Tokilere Kavuşuyor
Babadağlar Tokilere Kavuşuyor

Babadağ’da geçen sene Mayıs ayında ihalesi yapılan TOKİ inşaatı bitirildi. 189 daire ile kullanıma açılacak olan TOKİ evleri için Babadağlı vatandaş arasında kura çekilerek yerleşim sağlanacak. Sürecin en başlarından beri konunun yakından takipçisi olan Babadağ Belediyesi yine bu süreçte de destek olmaya devam ediyor.

Babadağlı vatandaşların TOKİ evlerine yerleşmesi için gerçekleştirilecek olan kuranın 13 Haziran’da gerçekleştirilmesi bekleniyor. Konuyla ilgili konuşan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı “Vatandaşlarımız yeni evlerine kavuşabilmesi için en başından beri takipçiyiz. Her türlü desteği bugüne kadar sağladık ve sağlamaya devam edeceğiz. Bizim için aslolan vatandaşlarımız taleplerini yerine getirip onları mutlu edebilmek. Bunu sağlamak için her türlü işbirliğine de hazırız. Sürecin en başından beri Babadağ Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi yetkilileri uyumlu bir çalışma sürdürdü. Bunun için yetkililerimize teşekkür ederim. En yakın zamanda vatandaşlarımızın evlerine yerleşip, yeni evlerinde huzurla yaşamalarını temenni ederim” dedi.

Yüklenici firmaya lojistik desteği de sağlayan Babadağ Belediye vatandaşların evlerine kavuşması için her türlü çalışmayı sağlıyor. Vatandaşların evlerine kavuşmasındaki son aşama olan kura çekiminde de yakından takipçi olacak olan Babadağ Belediyesi Toplu Konut İdaresi yetkilileri ile uyumlu çalışmasını sürdürüyor.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*