Emlak GYO’dan Tarihi Kampanya, Şimdi al 2 yıl sonra öde!

Emlak GYO’dan Tarihi Kampanya
Emlak GYO’dan Tarihi Kampanya

İnşaat sektörü koronavirüs nedeniyle düşen konut satışlarını tekrar canlandırmak için seferberliğe başlıyor. Önceki gün kamu bankalarının konut kredisinde faizi 15 yılda 12 ay ödemesiz aylık yüzde 0.64’e indirmesinin ardından bir hamle de Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO’dan geldi.

Hayata geçirdiği kampanyalarla sektörün öncüsü olan şirket,1-2 ay sürmesi planlanan “Hayallerinden vazgeçme Türkiye” isimli kampanyaya başlıyor. Emlak Konut yüklenicilerinin projelerinden bugün konut aldığında ödemeye 24 ay sonra başlayacak.

Toplam 26 Proje, Dev Kampanya

Emlak Konut, bünyesindeki 13’ü tamamlanmış, 13’ü de inşa aşamasında olan toplam 26 projeyi dev kampanyaya dahil etti. Faiz indirimiyle birlikte hareketlenen konut sektörüne can suyu olacak kampanyada vatandaş alacağı konut fiyatının yüzde 80’i için kredi kullanacak. Kalan yüzde 20’lik ödeme için ise yüzde 5 peşinat verilecek. Geri kalan yüzde 15’lik kısım da üçüncü yılda ödemeye başlanacak. Faiz oranı ise 15 yıl vadede yüzde 0.79 olarak uygulanacak.

Kampanya kapsamında yüzde 10 da indirim

Emlak Konut’un başlattığı hamleyle birlikte, vatandaşın ödeme güçlüğü çekmeden ev sahibi olması, durgunlaşan konut satışlarının canlanması ve diğer konut firmalarının da bu kampanyaya katılarak sektörü hareketlendirmesi bekleniyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*