KİPTAŞ’tan Sağlık Çalışanlarına İndirimli Ev

KİPTAŞtan Sağlık Çalışanlarına İndirimli Ev
KİPTAŞtan Sağlık Çalışanlarına İndirimli Ev

Kiptaş’ın 1396 konutlu projesinde 50 daire bu zamana kadar hayat kurtarmak için çabalayan, gecesini gündüzüne katan ama hala ev sahibi olamayan sağlık çalışanlarına ayrıldı. Projenin lansman tanıtımında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Başta bu dönemde büyük fedakarlıklar yapan sağlık çalışanlarımıza özel bir hak tanınması, henüz gücü ev ahibi olmaya yetmeyen insanlara kira öder gibi ev sahibi olmalarını sağlamak, bizim en büyük karakterimiz” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI DA İNDİRİMLİ KONTENJANDA!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesine Kiptaş öncelik dar gelirliler ve hiç evi olmayanlar ve salgında büyük fedakarlık yapan sağlık çalışanlarına özel bir hak tanındı. Henüz gücü ev sahibi olmayan yetmeyen insanlara Kira öder gibi ev sahibi olmasını sağlamak için kiptaş 1396 konutluk proje yapımına başlıyor. Sabit taksitlerle asgari ücretin altında ödeme planları sunulacağı duyurulan proje, İstanbul Silivri’de yükselecek. İnşaatın hızla başlatılmasının bir amacının da salgın nedeniyle kayıp iş gücünü yeniden sağlamak olduğu ifade edildi.

Peşin 228 bin liradan başlayan daireler, 46 bin lirası peşin, 120 ay 2,250 liradan başlayan taksitlerle de satışa sunulacak. 1-21 Haziran tarihleri arasında başvurular alınmaya başlanacak.İlk kez internet üzerinden de başvurulacak. Talep yoğun olursa kura çekilecek. 1396 dairenin %40’ı ise; engelli, şehit aileleri, gaziler, dul ve yetimler ve ilk kez sağlık çalışanlarına da ayrıldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*